Μενού επιλογών
Καλάθι

Η εταιρεία μας

OΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ TYRE FABRICA IKE

Η TYRE FABRICA IKE δημιουργήθηκε στα όνειρα και τις αγωνίες των ανθρώπων που την υπηρετούν ουσιαστικά στις αρχές του 2016 . Τυπικά η νομική της μορφή απέκτησε υπόσταση το καλοκαίρι του 2020.

H TYRE FABRICA IKE αν και νέα σαν εταιρία, δημιουργήθηκε ουσιαστικά στον αδρόσιστο με ταξίδια συνεχόμενα τεχνικά και επαγγελματικά, ραντεβού στις αίθουσες συσκέψεων, στο αυτοκίνητο. Γεννήθηκε, ανδρώθηκε και ωρίμασε μέσα σε πολύ δύσκολες τα τελευταία 25 έτη, συνθήκες.

Μπολιάστηκε με γνώση και τεχνογνωσία, υπηρετώντας όλους τους τομείς στον κλάδο ελαστικών. Είδε τα επιβατικά οχήματα να εξελίσσονται και να φοράνε ταμπελάκια, είδε τα φορτηγά να προσχωρούν σε 3 αναγομώσεις, μπήκε στα ορυχεία και τις βιομηχανίες μιλώντας με τεχνικούς διευθυντές, συζήτησε με την αγροτιά μέσα στον κάμπο. Όλα αυτά για να προμηθεύσει τα οχήματα αυτά με τα κατάλληλα ελαστικά.

Στην πορεία αυτή ειδίκευσε τις γνώσεις της σε πίστες όπως η Monza, sandwort, amole, idiada, hungaroring, spa, Σέρρες κλπ. Στην πορεία αυτή ξεδιάλυνε το πώς και γιατί αυτού του μαγικού, αλλά ταυτοχρόνως παρεξηγημένου και άγνωστου προϊόντος κυρίως στο ευρύ κοινό.

Στόχος της TYRE FABRICA IKE είναι η ανάδειξη, ως πρωταγωνιστή των ανταλλακτικών του οχήματός σας καθώς και η διάλυση μύθων και παρανοήσεων που ο καταναλωτής, καλώς η κακώς, χρησιμοποιεί στην λήψη απόφασης αγοράς. (δείκτες φορτίου)

Η TYRE FABRICA IKE σας καλεί ανοιχτά να περάσετε σε έναν άλλο τρόπο αγοράς ελαστικών, εκεί που η σωστή πληροφορία παρέχεται σωστά, κατεβάζει κόστη και κυρίως σώζει ζωές!