Μενού επιλογών
Καλάθι

Συχνές ερωτήσεις (F.A.Q.)

Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επιλογή των κατάλληλων ελαστικών για το όχημά σας, διαβάζοντας τον "ΟΔΗΓΟ ΑΓΟΡΑΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ" που δημιουργήσαμε για εσάς.

Εάν πάλι δεν βρείτε αυτή τη πληροφορία που χρειάζεστε μπορείτε να μας καλέσετε στο:
2311.823.050,

να μας στείλετε email στο:
[email protected]

ή να μας αποστείλετε απευθείας μήνυμα από την φόρμα επικοινωνίας στην ΣΕΛΙΔΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Δίνουμε τη δυνατότητα στους πελάτες μας να καταχωρούν παραγγελίες χωρίς να είναι απαραίτητη η εγγραφή τους.
Με αυτό τον τρόπο όμως θα πρέπει για κάθε παραγγελία ξεχωριστά να εισάγουν εκ νέου τα στοιχεία αποστολής της παραγγελίας τους.
Έχοντας λογαριασμό στο κατάστημά μας, μπορείτε να "κερδίσετε" αυτόν τον χρόνο εισαγωγής των στοιχείων της και παράλληλα να επωφεληθείτε από τις διάφορες προσφορές που "τρέχουν" κατά καιρούς!
Μέσα από το ηλ. κατάστημά μας, μπορείτε να ολοκληρώσετε μια παραγγελία μέσω τραπεζικής κατάθεσης σε έναν από τους λογαριασμούς που διαθέτει η εταιρεία μας, καθώς και πληρωμή στο κατάστημα.
Τα προϊόντα μας αποστέλλονται σε εσάς σε 1 έως 3 ημέρες.
Ως εταιρεία, θέλουμε ο πελάτης να έχει όσο το δυνατόν πιο ξεκάθαρο το "τοπίο" μπροστά του όσων αφορά το κομμάτι των ελαστικών αλλά και των προϊόντων και υπηρεσιών που σας παρέχουμε. Γι' αυτό δημιουργήσαμε τον τομέα "Συχνές ερωτήσεις πελατών" ώστε να μπορούν να απαντηθούν ΑΜΕΣΑ οι πιο κοινές ερωτήσεις που μπορεί να εμφανιστούν!